Politica de confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
INFORMATII PRIVIND PROTECTIA DATELOR

1. Informatii generale
________________________________________
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.
Conform art. 12 din Legea 677/21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, persoanele vizate au dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziție (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), dreptul de a se adresa justiției (art. 18).
Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin newsletter-ele transmise.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

2. Cine suntem și cum ne puteți contacta
________________________________________
Tutti Solution S.R.L. este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Str. Beiusului, F/N, Cluj Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12 /1560 /2010, avand Codul de identificare fiscala RO 27435384.
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați responsabilul Tutti Solution S.R.L cu protecția datelor la adresa de e-mail privacy@faiantagresie.com sau prin poștă sau curier la adresa Bucuresti, Str. Preciziei, nr. 3, Sector 6, Bucuresti, cu mentiunea: în atenția Responsabilului Tutti Solution S.R.L cu protecția datelor.

3. Date personale pe care le prelucrăm
________________________________________
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți accesa politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la “Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal”.
Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
• Nume și prenume; adresa
• E-mail
• Număr de telefon
• Detalii de facturare și plată

4. De ce avem nevoie de ele?
________________________________________
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Comenzi Tutti Solution S.R.L
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
• Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

Suport Tutti Solution S.R.L
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
• Detalii IP & sesiune pe www.faiantagresie.com – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii.

Newsletter Tutti Solution S.R.L

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail, numar de telefon – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Inregistrarea vizitatorilor pe site
Vizita dvs. pe site-ul nostru și utilizarea serviciilor noastre online vor fi înregistrate. Se înregistrează adresa IP utilizată în prezent de dispozitivul terminal (de exemplu, computerul sau telefonul mobil), data și ora, tipul de browser și sistemul de operare al dispozitivului terminal și paginile accesate.
Aceste date sunt colectate în scopul securității datelor și pentru a optimiza și a îmbunătăți serviciile noastre online.
Prelucrarea se bazează in mod legal pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera f) GDPR.
Este în interesul nostru legitim să protejăm site-ul nostru și să ne îmbunătățim serviciile.
Orice altă prelucrare a datelor, cu excepția, în scopuri statistice, în formă anonimă, se efectuează numai în cadrul notificărilor privind protecția datelor.
Dincolo de aceasta, datele personale sunt stocate doar dacă ni le furnizați pe cont propriu, de ex. ca parte a unei înregistrări, a unui sondaj, a unei cereri online din sectiunea de comanda sau in scopul executării unui contract.
Pe lângă informaţiile furnizate de dvs., este posibil ca Tutti Solution  S.R.L să adune informaţii în timpul vizitelor dvs. pe pagina de Internet a Tutti Solution S.R.L sau în aplicaţia pe web a Tutti Solution S.R.L, prin intermediul Instrumentelor noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri).
Tutti Solution S.R.L va utiliza în mod provizoriu următoarele informaţii generate automat – care nu conţin date cu caracter personal – în scopul întreţinerii tehnice a paginii de Internet:
• adresa de protocol de Internet (adresa IP),
• denumirea domeniului (URL),
• datele de accesare,
• istoricul de accesare al clientului (adică paginile vizualizate, link-urile pe care se face click),
• codul HTTP de răspuns,
• datele paginii web de unde se face accesarea,
• cantitatea de octeţi utilizată cu ocazia vizitării,
• data şi durata vizitării,
• datele paginilor vizualizate, sau
• tipul şi limba browser-ului utilizat.

5.Ce facem cu datele dumneavoastra?
________________________________________
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Tutti Solution S.R.L situată în România.
Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Tutti Solution SRL si servere private care se află în Romania.
Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate in Mailchimp care vor acționa ca împuterniciti pentru Tutti Solution S.R.L.
Procesatorii operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Mailchimp.
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
Fan Courier Express SRL, Cloud System S.R.L. 

6. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?
________________________________________
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul.
După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
Pentru comenzile Tutti Solution S.R.L datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate.
După 10 ani aceste date vor fi distruse.
Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate.
Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

7. Care sunt drepturile dumneavoastra?
________________________________________
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor .
Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la privacy@faiantagresie.com.
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail privacy@faiantagresie.com. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să nu ezitaţi sa ne contactați in prealabil și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice situaţie aparuta.