Ce spun clientii

Am gasit cea mai tare imitatie de parchet: o varietate foarte mare de culori si dimensiuni. Noi ne-am jucat putin; spre exemplu in dormitoare am combinat black&white iar ca dimensiuni am folosit 15*120, 30*120, 20*120 si arata splendid.

Marina, BUCURESTI

Raport calitate pret excelent.. termen de livrare foarte scurt. Gresie ideala pentru incalzire in pardoseala.

Ionut ANTONESCU, GIURGIU

Solutiile integrate ce ni le-ati oferit pentru amenajarea celor 4 bai ale casei noastre au fost ideale.

Mario STAN, ORADEA

Varietate foarte mare de modele: de la clasic la fututist-minimalist.

Alina, IASI

Varietatea cromatica a mozaicului ne-a permis sa ne decoram piscina exact cu cum ne-am dorit noi.

Amenajare Complex Spa, SAFTICA

Au fost singurii la care am gasit ceea ce am cautat: pret mic, calitate superioara, termen de livrare rapid, si consultanta in alegerea placilor.

Florin, CLUJ - NAPOCA

Foarte multumita. Mi-am amenajat doua bai, cu gresie si faianta de la dumneavoastra. Unul dintre aspectele care m-a staisfacut cel mai mult este raportul calitate pret, continuand cu promtitudinea in livrare si terminand cu ospitalitatea cu care am fost primita si servita. Jos palaria.

Alexandra MIHAILESCU, BUCURESTI

Printre putinii importatori la care gasiti placi de dimensiuni mari si atipice. Mi-am achizitionat pentru living gresie portelanata in masa, rectificata, anti-slip, la dimensiune de 75x75.

Romeo ALEXANDRESCU, CRAIOVA

Cel mai bun raport calitate-pret! Bravo OUTLET GRANDI FIRME!

Elena ILIE, BUCURESTI

Mi-am dorit o terasa in stil rustic, iar la dumneavoastra am gasit ce am avut nevoie. Felicitari pentru marfa importata.Va multumesc.

Anonim, CONSTANTA

Am cumparat gresie de la dumneavoastra si sunt foarte multumita. Am folosit-o la exterior pentru placarea unei terase de 120 metrii patrati. Este ideala pentru exterior deoarece este antiderapanta, si chiar si asa se curata foarte simplu si usor cu jet de apa.

Lavinia COMAN, GIURGIU