Echipa cu placi

Venim noi la tine! Stim ca pentru tine ziua pare scurta, stim ca esti o persoana energica, cu activitati ce-ti ocupa tot timpul, cu responsabilitati si probleme de rezolvat!Stim si faptul ca esti in cautarea celor mai bune solutii de amenajare, pentru tine sau pentru proiectele pe care le ai in lucru! Si pentru ca nu ai timp sa ne vizitezi, ne-am gandit sa venim noi la tine! “Echipa cu placi”, de la  Outlet Gresie si Faianta din Preciziei nr. 3, www.faiantagresie.com iti face o vizita acasa sau pe santier*, cand doresti, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de amenajare si pentru a-ti prezenta cateva dintre produsele noastre premium!

Daca nu ai aflat inca despre noi, cand vorbim despre “placi”, vorbim despre #gresie si #faianta de la cei mai cunoscuti producatori din Italia si Spania, produse in trend, premium si lux, la un pret de nerefuzat, uneori redus cu pana la 70% din pretul de lista!  

Si nu numai: la Outlet Gresie si Faianta, in Preciziei nr. 3, gasesti si o gama larga de #obiecte #sanitare - #lavoare, vase wc, #bideuri - precum si #baterii de top, #cabine de #dus, #cazi de baie si #cadite de dus. Despre toate acestea iti vor povesti colegii nostri din “Echipa cu placi”!

Asadar, e simplu: suna-ne la tel: 0746 872 847sau trimite-ne un mail la adresa vanzari@faiantagresie.com si noi vom ajunge la tine in cel mai scurt timp, in urma unei programari!

* Echipa cu placi se poate deplasa in Bucuresti si in zonele limitrofe!